© Copyright 2018. All Rights Reserved.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

LOHANA VIDYARTHI BHAVAN 

WADALA, Mumbai 

Project Client : Lohana Vidyarthi Bhavan Trust

Project type : Architecture and Landscape Design 

Area : 35,000 Sq ft 

Project Status : Completed

The entire building facade was redesigned in 2018, we took our ques from the existing geometric pattern that were embellished in the structure. External Jaali railing is added to the building for safety of the students which also coherent with the existing facade. French windows were selected to increase the ventilation in the interior spaces & reduce the consumption of electricity on the north side of the building. A minimalistic simple colour palette was selected for the building that would represent the noble cause for which the project stands for.